Antena 3 CNN Politică Europarlamentarul Gigi Becali înjură o ziaristă pentru că i-a cerut explicaţii despre o firmă (VIDEO)

Europarlamentarul Gigi Becali înjură o ziaristă pentru că i-a cerut explicaţii despre o firmă (VIDEO)

Europarlamentarul Gigi Becali înjură o ziaristă pentru că i-a cerut explicaţii despre o firmă (VIDEO)
Sursa foto: becali
15 Mar 2010   •   21:04

Parlamentul European nu l-a schimbat în bine pe Gigi Becali. Finanţatorul Stelei loveşte din nou în ziarişti cum ştie el mai bine - cu înjurături, uitînd că are acum o funcţie importantă: europarlamentar. De această dată, l-a deranjat foarte tare că a fost întrebat în legătură cu interesele sale într-o firmă pe care n-a trecut-o în declaraţia de avere.

Conversaţia ziaristei cu europarlamentarul român s-a încheiat repede, cu un telefon trântit în nas.

Interesele despre care vorbea reporterul de la ziuaveche.ro vizează o firmă ce activează în domeniul producţiei de fructe şi legume. George Becali nu apare în actele firmei ca acţionar. Sunt trecute alte trei persoane, apropiaţi ai lui Becali. Cu toate acestea, latifundiarul a recunoscut în presă că el se află în spatele afacerii.

Firma respectivă deţine terenuri de sute de hectare în zona Popeşti-Leordeni, câştigate în instanţă de proprietarii lor de drept. Aceştia nu pot intra însă în posesia pământului, tocmai pentru că acolo se află serele lui Becali.

Nici în declaraţia de avere a europarlamentarului nu apare vreo referire la firma Leoser.

La începutul anului, Rumiana Jeleva, propunerea Bulgariei pentru funcţia de comisar european pentru Cooperare Internaţională a fost nevoită să renunţe la portofoliu dintr-un motiv asemănător. Jeleva a omis să declare că deţine acţiuni la o firmă bulgărească de consultanţă.

Nu este prima dată când George Becali jigneşte ziariştii care îl deranjează cu întrebări indiscrete despre afacerile sale.



Antena 3

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close