Antena 3 CNN Politică Florin Iordache: Am fost în Piaţa Victoriei, mulţi nu citiseră Ordonanţa

Florin Iordache: Am fost în Piaţa Victoriei, mulţi nu citiseră Ordonanţa

Florin Iordache: Am fost în Piaţa Victoriei, mulţi nu citiseră Ordonanţa
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    10 Feb 2017   •   19:34

Fostul ministrul al Justiţiei, Florin Iordache, a spus vineri că a fost în Piaţa Victoriei, printre protestari, în urmă cu patru zile, pentru a vedea "care este percepţia oamenilor" asupra iniţiativelor de modificare a legislaţiei penale. 

"Am înţeles mesajul public, de aceea mi-am asumat şi mi-am depus aseară demisia. Avem nevoie de întărirea statului de drept şi de o justiţie independentă. (...) Este anormal să avem o Românie divizată (...). Cred că, prin mai mare dialog, aceste probleme vor fi rezolvate, pentru că altfel există imposibilitatea instanţelor să se pronunţe", a mai spus Florin Iordache.

Totodată, fostul ministru a spus că îi pare rău, pentru că PSD trebuia să aibă o comunicare mai bună.

"Trebuia o mai largă comunicare, pentru că, din punctul meu de vedere, s-au făcut nişte demersuri normale, constituţionale şi aceste demersuri cred că, printr-o mai bună comunicare, acei oameni care stau în stradă .... Pentru că am fost în stradă şi oamenii nu ştiau demersurile care sunt şi la ce anume se referă legile. (...) Am vrut şi eu să văd care este percepţia oamenilor. Sunt oamenii nemulţumiţi, fără îndoială, de aceea am şi hotărât să-mi dau demisia. Nu este normal în acest moment să avem România ruptă în două, cu două mitinguri, unul în Piaţa Victoriei, altul la Palatul Cotroceni, cu oameni care scandează, iar foarte mulţi dintre ei nu au citit conţinutul actelor normative", a declarat, vineri, Florin Iordache. 

Declarațiile sale au fost prezentate vineri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close