Antena 3 CNN Politică Gabriel Berca: Voi fi implicat în înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară, nu voi avea funcţie

Gabriel Berca: Voi fi implicat în înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară, nu voi avea funcţie

Gabriel Berca: Voi fi implicat în înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară, nu voi avea funcţie
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Mai 2013   •   15:48
Consilierul prezidenţial Gabriel Berca a declarat pentru agenţia Mediafax că va fi implicat în înfiinţarea Partidului "Mişcarea Populară" şi are toată disponibilitatea de a fi membru, întrucât legea îi permite acest lucru, menţionând că s-ar putea alătura şi persoane din PDL din "eşalonul doi şi trei".
Berca a fost întrebat dacă va fi implicat în înfiinţarea Partidului "Mişcarea Populară" şi dacă va avea calitatea de membru. 
"Legea îmi permite să fiu membru de partid, nu permite să am funcţii în partid şi bineînţeles că am toată disponibilitatea, pentru că eu cred că e necesară o alternativă pe zona de dreapta. (...) Din păcate, opoziţie nu prea se mai face în România. În Bacău, de exemplu, nu mai există opoziţie, totul e un blat generalizat", a susţinut consilierul prezidenţial.
El a precizat că, din punctul său de vedere, se pot alătura noului partid persoane şi din alte partide politice, care au credibilitate şi nu sunt controversate. 
Berca a menţionat că ar putea să se alăture noului partid oameni din PDL din "eşalonul doi şi trei".
"Cei din primul eşalon nu cred că se vor alătura sau, mă rog, vor fi cazuri punctuale, în niciun caz de masă", a mai afirmat consilierul prezidenţial.
 

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close