Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, soluții pentru ameliorarea traficului: Proiectul Ciurel, aproape de finalizare

Gabriela Firea, soluții pentru ameliorarea traficului: Proiectul Ciurel, aproape de finalizare

Gabriela Firea, soluții pentru ameliorarea traficului: Proiectul Ciurel, aproape de finalizare
29 Aug 2018   •   12:02

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, miercuri, despre situaţia proiectelor de infrastructură demarate de Primărie.

„Primul proiect pe care vreau să vi-l aduc în atenţie este străpungerea Ciurel - Nod Virtuţii. Acest proiect trebuia să fie finalizat acum 4 ani de zile, când l-am preluat era un proiect complet blocat, erau grave probleme financiare. S-au făcut eforturi pentru recuperarea întârzierilor astfel încât tronsonul e realizat în proporţie de 90%. Procentele sunt aproape de finalizare, termenul de finalizare e strâns legat de exproprieri”, a declarat Gabriela Firea.   

Gabriela Firea a spus că străpungerea Autostrada A1 - Bucureşti - Piteşti presupune demolarea a 20 de imobile. Edilul spune că modernizarea Bulevardului Ghencea va avea două benzi pe sens dar şi piste de biciclete.   

Referitor la traficul sufocant din zona de nord a Capitalei, primarul a explicat că lucrările de pe Fabrica de Glucoză au stagnat. „Am găsit acolo o situaţie nefericită, costul total este de 12,3 milioane de euro, termenul de execuţie este de 15 luni de la demararea lucrărilor”.

„Pasajul Doamna Ghica are termen de finalizare 3 luni, în timp ce pasajul Andronache are termen de finalizare trei luni. Au fost identificate nouă zone cu circulaţie intensă şi vor fi construite 11 pasarele ciclopietonale, contractul a fost deja semnat”, a mai spus edilul.  

×
Subiecte în articol: Capitală trafic Gabriela Firea
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close