Antena 3 CNN Politică Grupul PSD a votat PENTRU încuviinţarea arestării preventive a deputatului Ion Stan

Grupul PSD a votat PENTRU încuviinţarea arestării preventive a deputatului Ion Stan

Grupul PSD a votat PENTRU încuviinţarea arestării preventive a deputatului Ion Stan
06 Dec 2012   •   11:17

Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor a decis, cu majoritate de voturi, aprobarea încuviinţării arestării preventive a lui Ion Stan, a precizat, joi, liderului grupului, Marian Neacşu, citat de Mediafax.
   
"Am avut o şedinţă restrânsă a grupului. S-a luat act de materialele transmise - scrisoarea ministrului Justiţiei, raportul Comisiei juridice - iar punctul de vedere al grupului va fi prezentat în şedinţa de plen de miercuri. S-a votat, în majoritate, pentru încuviinţarea cererii procurorilor DNA", a spus Neacşu.
   
El a arătat că o parte dintre colegii săi de grup au remarcat existenţa unor "inadvertenţe" în referatul procurorilor de caz, dar a subliniat că deputaţii social-democraţi nu au considerat că acestea sunt de natură să schimbe decizia luată de grup, care se bazează pe dorinţa de a nu obstrucţiona mersul acestui proces.
   
"Ion Stan îşi va dovedi în instanţă nevinovăţia. E şi în postura de candidat şi e foarte posibil să primească un nou mandat. Miercuri va fi şedinţa de plen. Nu ştiu care va fi votul în plen", a mai spus Stan.
   
Deputatul PSD Ion Stan a declarat, joi, că nu va demisiona din Parlament, pentru că nu se consideră vinovat, el arătând că va respecta toate procedurile judiciare şi îşi va demonstra nevinovăţia în instanţă şi solicitând ca DNA, dacă are probe, să trimită dosarul la instanţă.
   
"Le-am spus colegilor mei, cei care au fost prezenţi, că eu voi respecta toată procedura parlamentară, că nu obstrucţionez în niciun fel Justiţia şi că DNA, dacă are probe, să-mi trimită dosarul la instanţa de judecată", a spus Stan, la ieşirea din sala de şedinţe a grupului.
   
El le-a spus jurnaliştilor că nu îşi va da demisia, pentru că nu se consideră vinovat.
   
Plenul Camerei Deputaţilor se va întruni în 12 decembrie pe tema ridicării imunităţii deputatului PSD Ion Stan, a decis, marţi, Biroul Permanent al Camerei.
   

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close