Antena 3 CNN Politică În ce case trăiesc politicienii lumii. IMAGINI cu vila lui Băsescu/casa lui Margaret Thatcher

În ce case trăiesc politicienii lumii. IMAGINI cu vila lui Băsescu/casa lui Margaret Thatcher

În ce case trăiesc politicienii lumii. IMAGINI cu vila lui Băsescu/casa lui Margaret Thatcher
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
30 Mar 2015   •   22:36
Imagini cu casa în care a locuit fostul premier britanic Margaret Thatcher sau cea în care a stat Corneliu Coposu au fost prezentate la Antena 3, în contrast cu palatul de la Scroviştea unde s-a mutat fostul preşedinte Traian Băsescu.
 
O fotografie cu Margaret Thatcher pregătindu-şi ceaiul în bucătăria casei în care a stat după ce nu a mai fost premier ne duce cu gândul la bucătăria unui student.

Mai mult, casa ei avea geamuri la stradă, ceea ce denotă că nu avea mari temeri.
 


De asemenea, imagini cu un apartament dintr-o casă modestă în care a stat politicianul Corneliu Coposu în ultimii ani de viaţă au fost prezentate, luni, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

 
În tot acest timp, fostul preşedinte Traian Băsescu ne-a anunţat astăzi, pe Facebook, că s-a mutat temporar în palatul de la Scroviştea, un demoniu de 2.653 de hectare.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a scris, luni, pe Facebook, că s-a mutat provizoriu la Scroviştea, la cererea sa, într-un spaţiu al RA-APPS de 120 de metri pătraţi, precizând că atunci când se vor termina reparaţiile la vila din strada Gogol 2 va reveni în Bucureşti.

Ponta, despre mutarea lui Băsescu la Scroviştea: Nu a trecut aşa ceva prin Guvern

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close