Antena 3 CNN Politică Liderii AUR, aduşi la detectorul de minciuni pentru a-i demonstra lui George Simion că sunt loiali

Liderii AUR, aduşi la detectorul de minciuni pentru a-i demonstra lui George Simion că sunt loiali

Liderii AUR din teritoriu au fost aduşi la detectorul de minciuni pentru a-i demonstra lui George Simion că îi sunt loiali. Şefii din judeţe au venit în Bucureşti pentru a fi testaţi.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Apr 2024   •   08:30

Totul, la cerea conducerii partidului care vrea să se asigure că nu există candidaţi la alegerile locale care au promis funcții pentru bani sau care să trădeze în favoarea oponenților electorali.

 Testarea candidaţilor AUR la alegerile locale începe din această săptămână. Liderii din teritoriu trebuie să îşi demonstreze ''integritatea'' la detectorul de minciuni. Şefii partidului spun că vor să se asigure că aceştia nu au promis funcţii pentru bani. să fie infiltraţi sau să trădeze în favoare oponenţilor electorali.

"Sunt temeri oriunde în România. Este posibil şi cred că dacă n-am fi infiltraţi ar fi o problemă. Cu siguranţă suntem şi noi infiltraţi", a spus Gianina Şerban, deputat AUR.

Unii dintre ei sunt oameni buni, unii dintre ei trebuie să confirme inclusiv prin acest test poligraf că merită încrederea noastră şi încrederea cetăţenilor, a precizat Antonia Andrusceac, deputat AUR.

Surse politice spun că în partid s-a iscat un val de nemulţumiri după anunţ. Liderii AUR au anunţat însă că niciun candidat nu a refuzat testarea.

"Mi se pare un lucru normal, mi se pare un lucru binevenit. La noi, la ardeleni, vorba este mai importantă decât un contract, adică un strâns de mână e mai important decât un contract, dar cred că nu vor exista surprize.

Informaţia a fost simplă. Sunteţi invitat luni, la ora 10, la testul poligraf. Am zis ok, mulţumesc. Nu a fost o stare de uimire, pentru că până la urmă e un lucru normal", a transmis Călin-Gheorghe Matieș, senator AUR, candidat Primăria Municipiului Alba Iulia.

Astfel, pare că cei supuşi testului poligraf îşi vor demonstra loialitatea şi faţă de George Simion.

×
Subiecte în articol: aur George Simion detector minciuni
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close