Antena 3 CNN Politică UNPR negociază cu PNL la Timiș și la Maramureș. Liviu Dragnea: ”PSD poate înțelege că în anumite centre sunt patimi foarte mari”

UNPR negociază cu PNL la Timiș și la Maramureș. Liviu Dragnea: ”PSD poate înțelege că în anumite centre sunt patimi foarte mari”

UNPR negociază cu PNL la Timiș și la Maramureș. Liviu Dragnea: ”PSD poate înțelege că în anumite centre sunt patimi foarte mari”
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Iun 2016   •   13:46

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că PSD este dispus să continue discuțiile cu UNPR în privința alegerilor parlamentare, în cazul în care membrii acestui partid se decid să rămână în alianța centru-stânga cu care a mers la locale.

Președintele PSD a făcut această declarație în contextul în care în două județe din țară, în Maramureș și în Timiș, există negocieri privind o eventuală alianță PNL-UNPR.

”Eu, ca președinte al PSD, spun că lucrurile sunt neschimbate. Îmi pare rău că s-a ajuns la situația aceasta. Dacă UNPR va declara că în final va dori să păstreze alianța centru-stânga cu noi, suntem dispuși să continuăm discuțiile”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat de un jurnalist dacă ruptura din județe ar putea ajunge și la centru, Lidiu Dragnea a afirmat că PSD poate înțelege că în anumite centre județene sunt patimi foarte mari și că social democrații nu își doresc un asemenea scenariu.

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close