Antena 3 CNN Politică Liviu Negoiţă, candidatul PUSL la Primăria Sectorului 3 Bucureşti

Liviu Negoiţă, candidatul PUSL la Primăria Sectorului 3 Bucureşti

Liviu Negoiță, fostul primar al Sectorului 3, va fi candidatul PUSL la alegerile locale din 2024 pentru Primăria Sectorului 3. Anunţul a fost făcut de umanişti la inaugurarea noului sediu din acelaşi sector.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Oct 2023   •   20:59

Bun organizator, cu iniţiativă şi un om asumat care işi doreşte tot ce este mai bun pentru bucureşteni. Aşa este descris de colegii săi, Liviu Negoiţă, candidatul Partidului Umanist Social Liberal pentru Sectorul 3 la alegerile locale de anul viitor.

"Este cunoscut ca un bun profesionist, este recunoscut ca un om al locului, un foarte bun organizator şi un om cu suflet. Nu aruncă vorbe în vânt şi îşi doreşte foarte mullt ca Bucureşti, capitala noastră dragă, să arate aşa cum arăta odinioară, să revină Micul Paris. Şi îşi doreşte, aşa cum ne dorim toţi umaniştii, şi toţi românii, ca atunci când intri în Bucureşti să fii mândru", a declarat Graţiela Gavrilescu, preşedintele Forului de Conducere Colegială PUSL.

"Are experienţă politică, are cu siguranţă dorinţa de a reveni foarte ardent în politică, iar pe de altă parte este un om care ştie ce face. Ceea ce face el aici, de fapt, este o parte din ceea ce facem noi", a precizat Daniel Ionaşcu, preşedintele Consiliului Naţional PUSL.

Liviu Negoiţă a avut două mandate de primar al sectorului 3, din 2004 până în 2012.

"Eu mulţumesc Partidului Umanist Social Liberal pentru încredere, pentru cooptarea în această echipă care face un lucru extraordinar: demontrează că prin oamenii pe care îi are în capitală, iubeşte Bucureştiul, iubeşte pe bucureşteni. Din păcate, astăzi, capitala noastră este într-un dezastru, un dezastru pe care l-a creat actualul primar general şi pe care Partidul Umanist Social Liberal îşi propune să îl îndrepte", a declarat Liviu Negoiţă.

"Partidul Umanist Social Liberal este partidul angajat să reprezinte politic toţi românii, toţi bucureştenii care cred în democraţie, în corectitudine, în profesionalism. Avem un crez al nostru, în ceea ce priveşte administraţia, noi umaniştii: că administraţia este a cetăţenilor şi nu cetăţenii ai administraţiei. Mă bucur că Liviu Negoiţă împărtăşeşte crezul nostru", a spus Steluţa Cătăniciu, deputat PUSL.

Acum, odată cu lansarea noii candidaturi, PUSL a inaugurat şi noul sediu din Sectorul 3.

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close