Antena 3 CNN Politică Prima reacție a lui Marcel Ciolacu după declarațiile despre moldoveni: "Departe de mine să jignesc pe cineva"

Prima reacție a lui Marcel Ciolacu după declarațiile despre moldoveni: "Departe de mine să jignesc pe cineva"

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, referitor la afirmaţia pe care a făcut-o, la Timişoara, atunci când a spus că "Buzăul nu e în Moldova şi vă rog frumos să nu mă jigniţi", că este "moldovean aşa cum sunt ardelean, bănăţean, oltean sau bucovinean", iar mama sa era din Tecuci. "Deci departe de mine sa jignesc pe cineva", a transmis el.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Apr 2024   •   19:45

"Înainte de orice sunt român. Îmi iubesc țara și cred în Dumnezeu. Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean. Mama era din Tecuci. Deci departe de mine să jignesc pe cineva.

Văd ca s-a interpretat o glumǎ pe care am făcut-o în Timișoara și unii încearcă să o speculeze politic. Nu a fost nimic peiorativ. Dacă cineva s-a simțit jignit îmi cer scuze, nu asta mi-am dorit", a scris Marcel Ciolacu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Înainte de orice sunt român. Îmi iubesc țara și cred în Dumnezeu. Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 26 aprilie 2024

El a mai spus că "respectul pentru Moldova se vede în proiectele mari de infrastructură pe care le facem aici în ultimii ani, tocmai pentru a recupera decalajale față de celelalte regiuni ale țării".

"Jignirea adevărată este când propui candidați precum un hoț de tablă și un primar penal dintr-un grup infracțional organizat și te aștepți ca oamenii să îi voteze.

Ps: mereu am simțit multă căldură atunci când am fost în Moldova. Și voi reveni de fiecare dată cu același respect și prețuire", a completat Marcel Ciolacu.

Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei îi cere explicaţii premierului Marcel Ciolacu, după ce a acesta a spus, joi la Timişoara, într-o conferinţă de presă, că "Buzăul nu e în Moldova şi vă rog să nu mă jigniţi".

Material susţinut de PSD

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu moldoveni declaraţii
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close