Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Trebuie să luptăm cu dezinformarea, dar fără a suprima sub nicio formă libertatea de exprimare"

Marcel Ciolacu: "Trebuie să luptăm cu dezinformarea, dar fără a suprima sub nicio formă libertatea de exprimare"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astăzi că trebuie să luptăm cu dezinformarea, dar fără a suprima sub nicio formă libertatea de exprimare folosind instrumente ale regimurilor totalitare.

Marcel Ciolacu: "Trebuie să luptăm cu dezinformarea, dar fără a suprima sub nicio formă libertatea de exprimare"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Mar 2022   •   12:28

"PSD nu va fi niciodată de acord cu propunerea făcută domnului Arafat de către 'societatea civilă'! Cenzura, Ministerul Adevărului, Scânteia nu pot deveni armele democraţiei şi ale statului de drept. Trebuie să luptăm cu dezinformarea, dar fără a suprima sub nicio formă libertatea de exprimare folosind instrumente ale regimurilor totalitare", a scris Ciolacu, pe Facebook.

El a adăugat că miniştrii PSD "nu vor desemna niciun cenzor pentru propăşirea cultului personalităţii niciunui tovarăş sau vreunui alt 'geniu al Carpaţilor'".

"Fake-news-ul se combate printr-o comunicare corectă şi la timp, nu cu 'experţi' sau 'consultanţi' care să vâneze vrăjitoare", a mai spus Ciolacu.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close