Antena 3 CNN Politică Ministrul Liviu Pop: Moţiunea PNL este ultrahilară

Ministrul Liviu Pop: Moţiunea PNL este ultrahilară

Ministrul Liviu Pop: Moţiunea PNL este ultrahilară
28 Sep 2015   •   19:34

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, a spus, luni, că moţiunea de cenzură a PNL care va dezbătută mâine este una hilară.

 
"E o moţiune hilară, nu are niciun substrat. (...) Dacă o citiţi, e hilară, ultrahilară ", a spus senatorul PSD Liviu Pop, ministrul delegat pentru Dialog social, luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
Camera Deputaţilor şi Senatul se vor reuni, marţi, pentru a dezbate a patra moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta, iar, în paralel, liberalii vor organiza şi un miting în Parcul Izvor, la care se aşteaptă să participe peste 10.000 oameni.
 
Moţiunea de cenzură a PNL- "Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta" este semnată de 180 de parlamentari ai opoziţiei, însă, pentru adoptarea ei şi, implicit, pentru demiterea Guvernului este nevoie de voturile a jumătate plus unu din numărul total al parlamentarilor, adică 276 voturi. 
 
Chiar dacă toţi parlamentarii liberali sunt prezenţi şi votează, ar mai fi nevoie de alte 100 de voturi. Doar UDMR şi PMP au anunţat că susţin demersul PNL, însă voturile lor sunt insuficiente.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close