Antena 3 CNN Politică Miniștrii Mediului și Educației vor extinderea programului Ranger Junior în toate rezervațiile naturale

Miniștrii Mediului și Educației vor extinderea programului Ranger Junior în toate rezervațiile naturale

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a discutat, joi, cu ministrul Educației, Ligia Deca, despre extinderea programului Ranger Junior în toate rezervațiile naturale.

Miniștrii Mediului și Educației vor extinderea programului Ranger Junior în toate rezervațiile naturale
Sursa foto: Mircea Fechet/ Facebook
de Silvia Preda    |    27 Iul 2023   •   22:34

Mircea Fechet spune că toată lumea știe cât de important este ca toți copiii să învețe să aibă grijă de natură.

"Nu e doar despre plante și animale, ci și despre viitorul lor. Mediul înconjurător este afectat profund de comportamentul nostru, iar educația ecologică nu este doar o opțiune, ci o necesitate, iar colaborarea dintre Ministerul Mediului și cel al Educației este foarte importantă în acest sens”, spune ministrul Mediului, pe pagina sa de Facebook.

Mircea Fechet s-a întâlnit joi cu ministrul Educației, Ligia Deca și cu Alexandra Bocșe, consilier de stat la Administrația Prezidențială, iar unul dintre punctele cheie abordate a fost îmbogățirea și diversificarea acțiunilor din cadrul programului „Săptămâna Verde”, precum și posibilitatea finanțării acestor activități cu ajutorul Administrației Fondului de Mediu.

"De asemenea, am abordat subiectul extinderii programului Ranger Junior, micuții pionieri ai naturii, în toate rezervațiile naturale, precum și posibilitatea implementării unui proiect pentru montarea de panouri solare în instituțiile de învățământ", a mai spus ministrul Mediului.

Citeşte şi: Ministrul Mediului, despre fenomenele meteo extreme: "Este important ca mesajele RO-Alert să fie emise în timp util"

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close