Antena 3 CNN Politică Moțiune simplă împotriva ministrului Transporturilor

Moțiune simplă împotriva ministrului Transporturilor

Moțiune simplă împotriva ministrului Transporturilor
20 Iun 2018   •   12:14

Uniunea Salvaţi România a depus, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, moţiunea simplă pe privind domeniul Transporturilor. 

"USR anunţă depunerea moţiunii simple "Ministerul Transporturilor sub PSD este ministerul anti-autostrăzi", semnată de USR, PMP şi neafiliaţi", a anunţat deputatul Cătălin Drulă. 

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor urmează să stabilească procedura de dezbatere. 

Luni, deputaţii USR Cătălin Drulă şi Ionuţ Moşteanu anunţau că pregătesc o moţiune simplă pentru demiterea ministrului Transporturilor, Lucian Şova. 

"În ultima şedinţă a Comisiei de transporturi, de joi, de la Sinaia, ministrul Transporturilor a spus că atunci când o să avem autostrăzi o să crească salariile şi o să plece multinaţionalele. Este o declaraţie halucinantă venind din partea unui ministru al Transporturilor, care ar trebui să fie exact forţa care împinge proiectele de autostrăzi şi infrastructură înainte. Avem un veritabil ministru anti-autostrăzi", declara Drulă, la Parlament. 

El a spus că toate cele trei mari proiecte de autostrăzi Iaşi - Tg. Mureş, Comarnic - Braşov şi Sibiu - Piteşti au fost "distruse şi blocate" de ministrul Şova. "În ceea ce priveşte toate aceste proiecte, nu a mişcat nimic. Au fost doar declaraţii băşcălioase. (...) Ultima declaraţie de joi denotă o mentalitate foarte gravă. Pentru toate aceste motive noi îi solicităm demisia, dar, pentru că mă îndoiesc că are onoarea de a face acest gest, cerem demiterea. Au fost trei miniştri la Transporturi până acum, toţi au fost slabi, dar Şova este un dezastru veritabil", susţinea Cătălin Drulă. 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close