Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, despre alegerea candidatului comun al PSD și PNL la Primăria Capitalei: "Am venit cu un om care nu este interesat de afaceri"

Nicolae Ciucă, despre alegerea candidatului comun al PSD și PNL la Primăria Capitalei: "Am venit cu un om care nu este interesat de afaceri"

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit în cadrul conferinței de lansare a candidatului comun pentru funcția de primar general al Capitalei.

de Ştefan Petrică    |    20 Mar 2024   •   12:53

Cătălin Cîrstoiu este candidatul comun PSD-PNL la Primăria Capitalei. Lansarea candidaturii a avut loc, miercuri, în cadrul unei conferințe.

"Activitatea politică în țara noastră este percepută de români ca fiind una egoistă în care politicienii sunt interesați mai mult de ceea ce se întâmplă cu ei și nu ceea ce se întâmplă cu cetățenii. Personal consider că această stare se poate schimba.

Am considerat că este oportun să venim cu un candidat comun, iar acel candidat este domnul Doctor Prof. Univ. Cătălin Cîrstoiu.

Sunt sigur că veți întreba de ce nu am venit cu un om politic. Răspunsul este simplu: am venit cu un om care nu a făcut nimic în viața lui, decât să slujească oamenii.

Am venit cu un om care nu este interesat de afaceri, de scena sau dezbaterile la TV.

Este interesat să facă lucruri împreună cu echipa lui. Nu vorbim de un om, discutăm de un proiect de echipă care vine să se ocupe direct de problemele Bucureștiului și de problemele cetățenilor Capitalei României.

Dr. Cîrstoiu este un medic recunoscut, decanul Facultății de Medicină, managerul Spitalului Universitar.

Are în subordine 3500 de oameni, tratează anul aproximativ o jumătate de milion de pacienți și ceea ce este mai important, în fiecare zi gestionează situații de criză.

Avem nevoie de un om în măsură care să gestioneze situații de criză. Tot ceea ce a realizat în viață și tot ceea ce înseamnă managementul Spitalului Universitar, presupune abilități de a forma și conduce o echipă", a spus Nicolae Ciucă.

Material susţinut de PNL

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă alegeri 2024
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close