Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Nicolae Ciucă, preşedintele PNL: "Cătălin Cîrstoiu e foarte determinat să continue"

Nicolae Ciucă, preşedintele PNL: "Cătălin Cîrstoiu e foarte determinat să continue"

Cătălin Cîrstoiu "este foarte determinat să continue", spune liderul PNL, Nicolae Ciucă. El exclude o susținere a candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei.

Nicolae Ciucă, preşedintele PNL: "Cătălin Cîrstoiu e foarte determinat să continue"
Sursa foto: Hepta I Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Georgiana Adam    |    16 Apr 2024   •   12:49

"În acest moment, vă pot spune că la nivelul coaliției s-a menținut decizia ca dl doctor Cătălin Cîrstoiu să fie candidatul coaliției și luni să își depună canidatura la Biroul Electoral Municipal. Se pregătește dl doctor Cîrstoiu pentru o conferință pe care o are în vedre, astfel încât să poată să stea de vorbă și să lămurească toate aceste aceste aspect, fiind cel care este nemijlocit implicat în acest demers", a declarat Nicolae Ciucă.

El exclude o susținere a candidaturii lui Cristian Popescu Piedone.

"PNL, indiferent de formulă, a agreat să susțină împreună cu PSD un candidat care să fie candidatul actualei coalițiii de guvernare și într-o alianță electorală la nivelul Capitalei. Domnul Cristian Popescu nu este nici membru PSD, nici membru PNL, motiv pentru care nu putem să îl susținem", a adăugat Nicolae Ciucă.

De asemenea, liderul PNL afirmă că medicul Cîrstoiu „este foarte determinat să continue, cât am putut și cât pot eu să înțeleg din cât l-am cunoscut pe domnul doctor Cîrstoiu, motiv pentru care, consider că odată ce vom avea toate aceste clarificări finalizate, va fi o direcție pe care ne-o vom asuma împreună cu dumnealui, ambele partide, și așa cred că este normal și onest pentru fiecare dintre noi”.

Întrebat care ar fi varianta B dacă doctorul Cătălin Cîrstoiu se retrage, Nicolae Ciucă a declarat că: "În momentul ăsta avem o singură variantă. Dacă vom avea nevoie să aplicăm varianta B sau varianta C, o vom face la vremea respectivă".

Material susţinut de PNL

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close