Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Mă bucur că a fost promulgată prelungirea plafonării adaosurilor la alimentele de bază până la finalul anului"

Marcel Ciolacu: "Mă bucur că a fost promulgată prelungirea plafonării adaosurilor la alimentele de bază până la finalul anului"

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că se bucură că a fost promulgată prelungirea plafonării adaosurilor la alimentele de bază până la finalul anului şi că în Parlament s-a votat plafonarea acelor dobânzi nesimţite la credite.

Marcel Ciolacu: "Mă bucur că a fost promulgată prelungirea plafonării adaosurilor la alimentele de bază până la finalul anului"
Sursa foto: Getty Images I Oscar Wong
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mar 2024   •   13:00

Oriunde vedem speculă şi excese care afectează nivelul de trai al românilor, intervenim şi reglăm situaţia, a mai spus premierul.

"Mă bucur că ieri a fost promulgată prelungirea plafonării adaosurilor la alimentele de bază până la finalul anului. Şi că în Parlament s-a votat plafonarea acelor dobânzi nesimţite la credite, de genul 20.000 la sută, practicată atâta vreme de instituţii financiare nebancare" a spus premierul în şedinţa de Guvern.

"Oriunde vedem speculă şi excese care afectează nivelul de trai al românilor, intervenim şi reglăm situaţia", a precizat şeful Executivului.

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close