Antena 3 CNN Politică Ponta: După restructurare, nu creşte numărul de angajaţi nici măcar cu un om şi nu se primeasc bani în plus

Ponta: După restructurare, nu creşte numărul de angajaţi nici măcar cu un om şi nu se primeasc bani în plus

Ponta: După restructurare, nu creşte numărul de angajaţi nici măcar cu un om şi nu se primeasc bani în plus
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    18 Dec 2012   •   14:57

Reorganizarea ministerele din noul Guvern Ponta II nu prevede majorarea numărului de angajaţi, iar fondul de salarii nu va creşte, a declarat, marţi, premierul Victor Ponta, la ultima şedinţă de cabinet în actuala formulă.

"Important este bugetul. Azi avem finalizată şi structura Guvernului, secretarul general Moraru (Ion Moraru - n.r) are pregătită şi Ordonanţa de sâmbătă şi partea logistică, astfel încât indiferent de restructurări, de reîmpărţiri ale portofoliilor, nu se sporeşte numărul de angajaţi nici măcar cu un om. Dimpotrivă, aveţi ocazia prin aceste restructurări, acolo unde sunt prea mulţi şi care nu fac nimic şi care au fost angajaţi doar ca sinecură politică, să le mulţumiţi şi să îi trimiteţi la muncă. Nu se angajează niciun om nou, nu se primesc bani în plus la fondul de salarii, nici un ban în plus", a declarat Victor Ponta.

Totodată, şeful Executivului a ţinut să precizeze că, în acest moment, prioritatea sa numărul unu rămâne situaţia drumurilor din ţară, acoperite de zăpadă.

Citeşte şi Schimbări de ultimă oră în lista Cabinetului Ponta II. Cea mai recentă variantă de Guvern





×
Subiecte în articol: Victor Ponta restructurare
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close