Antena 3 CNN Politică Predoiu: Socialiştii guvernează până se termină banii altora

Predoiu: Socialiştii guvernează până se termină banii altora

Predoiu: Socialiştii guvernează până se termină banii altora
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Sep 2013   •   15:17
Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că "socialiştii guvernează până când se termină banii altora", iar "cu politici de stânga nu a relansat nimeni nicio economie", rolul guvernului alternativ al PDL fiind de a elabora politici pentru viitoarea guvernare.
Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Sibiu, că "Guvernul alternativă va fi un laborator de politici, va fi un instrument prin care PDL proiectează viitoarea Guvernare, care va trebui să repare tot ce strică USL în prezent", conform Mediafax.
"USL a obţinut puterea prin minciuni electorale şi nu are capacitate de guvernare. Miniştrii săi nu stăpânesc problemele, premierul nu îşi asumă decizii şi, în acelaşi timp, din această cauză ţara merge către o fundatură. Din păcate, se confirmă zicala că socialiştii guvernează până termină banii altora. Au terminat banii românilor, firmele mici şi mijlocii dau faliment în lanţ, locurile de muncă se pierd şi nu putem accepta ideea că România e o ţară care trăieşte doar din împrumuturi", a spus Predoiu. 
Potrivit acestuia, este foarte important ca Guvernul din umbră al PDL "să reuşească să elaboreze politici". 
"România nu are nicio şansă de relansare economica atât timp cât USL se va afla la Guvernare. Dimpotriva, Romania se transformă, pe zi ce trece, într-o ţară care pierde contactul cu plutonul european", a mai declarat Predoiu. 
Acesta a precizat că primul proiect luat în discuţie de Guvernul alternativ a fost cel al Roşiei Montane, cerându-se retragerea lui. 
 

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close