Antena 3 CNN Politică Premierul Marcel Ciolacu anunță investiții record în Harghita

Premierul Marcel Ciolacu anunță investiții record în Harghita

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat o sumă record investită la nivelul județului Harghita.

Premierul Marcel Ciolacu anunță investiții record în Harghita
Sursa foto: Facebook | Marcel Ciolacu
de Georgiana Adam    |    24 Feb 2024   •   13:27

Este vorba despre mai mult de 2,2 miliarde, reprezentând cea mai mare sumă investită aici după Revoluție, a precizat liderul PSD.

"A avut loc o conferință unde eu am vrut să transmit un mesaj clar, indiferent dacă suntem români de etnie maghiară sau români. Trebuie să vedem în primul şi în primul rând dezvoltarea localităților, a județului.

Am venit însoțit și de ministrul Fondurilor Europene, cu secretarii de stat de la Ministerul Dezvoltării. În acest moment, în județul dumneavoastră sunt investiții în derulare de peste 2,2 miliarde.

Cred că este cea mai mare sumă după Revoluție.

În următorii ani, cu toate că avem depuse până acum pe exercițiul financiar câte 24 de miliarde, mai avem până la 46 de miliarde de euro", a precizat Ciolacu, sâmbătă, într-o conferință de presă susținută în județul menționat.

"Din punctul meu de vedere, ca și act de guvernare, România este pe o direcție corectă. Iar România nu se poate dezvolta decât când există o stabilitate politică. România se nu se poate dezvolta - la fel cum nu se poate dezvolta niciun alt stat - în haos, scandal și învrăjbire.

Este momentul pentru maturitate politică România și trebuie să vedem în primul și în primul rând interesul României și al românilor", a conchis liderul PSD.

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close