Antena 3 CNN Politică Şeful PSD Giurgiu, Adrian Popescu, ar putea demisiona din partid. El a votat împotriva excluderii lui Geoană

Şeful PSD Giurgiu, Adrian Popescu, ar putea demisiona din partid. El a votat împotriva excluderii lui Geoană

Şeful PSD Giurgiu, Adrian Popescu, ar putea demisiona din partid. El a votat împotriva excluderii lui Geoană
Sursa foto: Foto: giurgiu.semnal.eu
de M.Z.    |    22 Noi 2011   •   18:22
Update 20.00 - Adrian Popescu a precizat că nu exclus să-şi demisioneze din PSD. "Am votat împotriva excluderii lui Mircea Geoană din partid. Voi pleca din PSD, dacă Geoană va face un proiect politic, sigur că plec", a declarat preşedintele PSD Giurgiu, Adrian Popescu, marţi seară, după votul CEx al PSD.

Update 18.35 - Potrivit unor informaţii de ultimă oră, Adrian Popescu nu ar pleca din PSD.

Preşedintele PSD Giurgiu, Adrian Popescu, şi-a anunţat, marţi, demisia din partid. Popescu şi-a anunţat demisia în cadrul CEx al PSD care decide soarta lui Mircea Geoană.

Adrian Popescu, a declarat, marţi, înaintea CEx al PSD, că va vota împotriva excluderii lui Mircea Geoană din partid şi va demisiona, împreună cu conducerea filialei, dacă fostul preşedinte va fi exclus, potrivit Mediafax.

Popescu a afirmat că mandatul primit de la organizaţie este să voteze "pentru unitatea partidului şi împotriva dictaturii" pe care actuala conducere a PSD doreşte să o impună.

El a precizat că va vota împotriva excluderii lui Geoană din PSD şi, dacă la CEx se va decide excluderea, el va demisiona din partid, împreună cu 21 din cei 28 de membri ai Biroului Permanent Judeţean al filialei.

Întrebat ce va face dacă Geoană va fi exclus şi va lansa o nouă structură politică, Popescu a afirmat că îl va urma pe fostul preşedinte PSD.

El a acuzat actuala conducere a PSD că impune un stil dictatorial şi a exemplificat cu organizaţia pe care o conduce, afirmând că BPN al PSD doreşte să îl numească preşedinte interimar la PSD Giurgiu pe Nicolae Bădălău, "un infractor şi un corupt".

Comitetul Executiv al PSD, care are 57 de membri, s-a reunit, marţi după-amiază, pe ordinea de zi figurând şi propunerea Comisiei de integritate ca Mircea Geoană să fie exclus din partid.

Un număr de 38 dintre preşedinţii de organizaţii judeţene şi de sector ale PSD au mandate de la filiale pentru a vota, la Comitetul Executiv Naţional de marţi, propunerea de excludere a lui Mircea Geoană din partid, potrivit unor surse social-democrate.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a fost exclus din PSD, în urma deciziei luate de CEx, marţi, cu 50 de voturi "pentru", cinci "împotrivă" şi trei abţineri.

×
Subiecte în articol: demisie
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close