Antena 3 CNN Politică Prima reacție a lui Victor Ponta după propunerea PNL pentru funcția de premier: E o minciună

Prima reacție a lui Victor Ponta după propunerea PNL pentru funcția de premier: E o minciună

Prima reacție a lui Victor Ponta după propunerea PNL pentru funcția de premier: E o minciună
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    24 Oct 2016   •   16:30

Decizia PNL de a-l desemna pe Dacian Cioloş drept candidat pentru funcţia de premier este o "minciună" similară cu una petrecută cu 25 de ani în urmă, pe vremea Frontului Salvării Naţionale, a afirmat, luni, fostul premier Victor Ponta, deputat PSD.

"Dacă nu au pe cine... Acum, sincer, pe cine voiaţi să pună de la PNL prim-ministru? Pe soţul doamnei Gorghiu? Asta e, au găsit şi ei pe cineva, propun...", a declarat Ponta la Palatul Parlamentului, întrebat cum comentează decizia PNL.

În opinia acestuia, "este vorba de o minciună".

"Mi se pare că e o minciună şi nu întâmplător am comparat cu o perioadă de acum 25 de ani. Şi atunci ni s-a spus că e o situaţie specială - în '89 - FSN, până la urmă s-au răzgândit şi au candidat. Dar atunci, cei care îi încurajau atunci şi îi certau pe cei de la FSN, acum, îl susţin pe domnul Cioloş de la FSN. E o minciună, dar, dacă oamenilor le place să fie minţiţi, văd că se continuă", a exemplificat Ponta.

Conducerea PNL a votat în unanimitate ca Dacian Cioloş să fie propunerea liberalilor pentru postul de premier, potrivit unor surse oficiale.L.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Victor Ponta premier
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close