Antena 3 CNN Politică PUSL a lansat candidații la alegerile locale din județul Giurgiu

PUSL a lansat candidații la alegerile locale din județul Giurgiu

Partidul Umanist Social Liberal și-a lansat candidații pent”ru Primăria Municipiului Giurgiu și președinția Consiliul Județean Giurgiu, în persoana Lilianei Ciobanu, respectiv a lui Dan Cosmin Badea. Reprezentanţii PUSL Giurgiu sustin că la alegerile locale din acest an vor avea candidaţi la toate primăriile.

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mar 2024   •   23:45

”Pregătim o primăriță pentru Giurgiu, că până acum au fost numai primari. Cred că e momentul să dăm startul unei schimbări și să avem un om nou într-o administrație pe care o vrem nouă, odată cu acest an electoral efervescent: Liliana Ciobanu.

Am convingerea că și în politică va fi la fel de serios și de implicat, la fel de activ și la fel de serios. Acesta este Cosmin Badea”, a anunțat Simona Man, secretarul general al PUSL.

”E timpul să spunem lucrurilor pe nume. Politica post-decembristă și politica actuală a fost făcută în programe, în pragul campaniei electorale civile. Au prezentat în grafice, în promisiuni, în ceea ce probabil parte dintre voi ați crezut. Au trecut totuși 30 de ani”, a spus Cristian Popescu Piedone, preşedinte executiv al Partidul Umanist Social Liberal.

Liliana Ciobanu a revenit în viața politică alături de PUSL.

”Nu eram hotărâtă să mai intru în politică. M-au convins după ce am avut două discuții cu dumnealor și mi-au spus că va fi cu totul și cu totul altceva. Voi decide de una singură ce voi face în Giurgiu. Nu voi avea pe cineva care să tragă sforile în spate și vorbește la telefon. Vă am pe voi, pe giurgiuvenii care vă doriți schimbarea, și eu cred în voi. Dacă voi credeți în mine, haideți să facem echipă și să mergem înainte”, a spus Liliana Ciobanu, candidat PUSL la Primăria Giurgiu

Promisiunea candidatului umanist pentru președinția CJ Giurgiu a fost una singură: că va face politică doar pentru oameni.

”Mi-a îndrumat pașii dna. Grațila Gavrilescu. Ulterior l-am cunoscut pe dl. Piedone. Mă bucur nespus de mult că l-am cunoscut. Este un om de o valoare foarte mare ca om și trebuie prețuit. Ce pot să vă spun pentru cei care nu mă cunosc. Am o carieră în avocatură de 19 ani și, așa cum a spus și dl. primar Piedone, am dat totul în această carieră a mea și în toate dosarele pe care le-am avut”, a declarat Dan Cosmin Badea, candidat PUSL la CJ Giurgiu.

Pentru cele mai înalte funcţii din judeţul Giurgiu, PUSL propune oameni cu experienţă care vin cu soluţii practice pentru dezvoltarea zonei.

×
Subiecte în articol: PUSL alegeri locale Giurgiu
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close