Antena 3 CNN Politică Radu Câmpeanu a murit. Cum a fost cumpărat liberalul de un evreu pentru a fi lăsat să plece din România

Radu Câmpeanu a murit. Cum a fost cumpărat liberalul de un evreu pentru a fi lăsat să plece din România

 Radu Câmpeanu a murit. Cum a fost cumpărat liberalul de un evreu pentru a fi lăsat să plece din România
19 Oct 2016   •   20:30

RADU CÂMPEANU A MURIT. Seniorul liberal avea 94 de ani. Într-un interviu acordat Jurnalului Național, Radu Câmpeanu a povestit cum a fost lăsat să plece din România.

"S-a platit o suma ca sa pot pleca. Era un om, un evreu roman, la Londra, care facea astfel de "cumparaturi'. Platea statului bani pentru romanii care voiau sa plece. Statul avea nevoie de valuta si atunci s-a ajuns la aceste compromisuri. S-au platit niste bani. Nu mai tin minte cum il chema pe omul acela, dar era cunoscut pentru asta. Asa, mi-am facut o familie. M-am casatorit, am un baiat care traieste acum la Paris, e om de 50 de ani, la randul lui are trei fete. La Paris am trait o viata foarte buna, trebuie sa recunosc. Am muncit, am avut norocul sa cunoscu bine limba franceza de cand eram copil, ceea ce m-a ajutat foarte bine la Paris. M-am angajat, am muncit, fara discutie, am castigat normal. M-am casatorit cu o romanca, cineva care a venit din tara", povestea Câmpeanu.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close