Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan, ministrul Culturii: "În 2024, Bucureștiul va avea un nou teatru, construit de la zero"

Raluca Turcan, ministrul Culturii: "În 2024, Bucureștiul va avea un nou teatru, construit de la zero"

În 2024, Bucureștiul va avea un nou teatru, construit de la zero, a anunțat ministrul Culturii, Raluca Turcan, care a vizitat șantierul viitorului teatru Grivița.

Raluca Turcan, ministrul Culturii: "În 2024, Bucureștiul va avea un nou teatru, construit de la zero"
Sursa foto: Facebook | Raluca Turcan
de Georgiana Adam    |    15 Noi 2023   •   14:52

"În 2024, Bucureștiul va avea un nou teatru, construit de la zero din inițiativa și prin eforturile Asociației Grivita 53. Noul spațiu cultural, aflat acum în construcție, va simboliza spiritul unei generații, una mai implicată civic și pe deplin conștientă de rolul esențial al culturii în societate", a scris Raluca Turcan într-o postare pe Facebook.

Ministrul Culturii a vizitat astăzi șantierul Teatrului Grivița, unde stadiul execuției lucrărilor este, în acest moment, de aproximativ 30%.

Ministerul Culturii a asigurat finanțare nerambursabilă din fonduri norvegiene pentru acest proiect, în valoare de 1,9 milioane de euro.

"M-am bucurat că văd astăzi cum Teatrul Grivița, construit împreună, prinde contur. Vreau să felicit Asociatia Grivița 53 și în special pe Chris Simion-Mercurian, care nu s-a dat bătută nicio secundă și a crezut în succesul acestui proiect. , nu este doar motto-ul unui proiect, ci al unei povești care transformă pasiunea pentru teatru în realitate pentru public", susține Raluca Turcan.

În 2024, Bucureștiul va avea un nou teatru, construit de la zero din inițiativa și prin eforturile Asociației Grivita...

Publicată de Raluca Turcan pe Miercuri, 15 noiembrie 2023

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close