Antena 3 CNN Politică Simirad: "Ruşine, domnule primar! Manifestarea va rămâne în istorie drept una odioasă"

Simirad: "Ruşine, domnule primar! Manifestarea va rămâne în istorie drept una odioasă"

Simirad: "Ruşine, domnule primar! Manifestarea va rămâne în istorie drept una odioasă"
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Ian 2011   •   11:34

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Constantin Simirad, a declarat, luni, în Piaţa Unirii din Iaşi, că evenimentul organizat acolo cu ocazia Zilei Unirii Principatelor va rămâne în istorie drept o "manifestare odioasă" şi i-a spus primarului Gheorghe Nichita să îi fie ruşine pentru modul de organizare. Simirad a făcut aceste afirmaţii după ce preşedintele Traian Băsescu a fost huiduit de mulţimea adunată în Piaţa Unirii.

"Nu ieşenii au organizat acest miting. Noi am fi organizat un miting aşa cum ne este datina, de la moşi strămoşi. Din păcate, tot cei de la Bucureşti au venit ca să ne strice această sărbătoare şi să organizeze această anit-manifestare", a spus Simirad.

Preşedintele CJ Iaşi a declarat în faţa participanţilor la manifestări că în Piaţa Unirii au fost aduşi oameni cu autobuzele, adăugând că vede o satisfacţie pe chipul celor aduşi aici.

"Este o satisfacţie de pubertini întârziaţi. (...) Nu ne caracteriziează ce s-a întâmplat aici. A fost o acţiune pe care n-o agreez. Îmi cer scuze ca demnitar care reprezint întreg Iaşiul. (...) Legea ospeţiei a fost încălcată. Poate că această manifestare va rămâne în istorie ca o manifestare odioasă, pe care au organizat-o cei care nu simt ce este ospeţia, care n-au onoare de altfel", a declarat Constantin Simirad.

În tot acest timp, în mulţime se aflau şi liderii PSD şi PNL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, precum şi preşedintele Senatului, Mircea Geoană.

"Domnule primar, să vă fie ruşine pentru organizarea acestei manifestări!", a conchis Simirad.

Preşedintele Traian Băsescu a fost huiduit de mai mulţi oameni adunaţi în Piaţa Unirii din Iaşi. Aceştia au scandat "Demisia!" şi "Hoţii!" şi au fluierat de fiecare dată când se făcea referire la şeful statului.

 


×
Subiecte în articol: Consiliu Judetean Iași huiduit rusine primar
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close