Antena 3 CNN Politică Tanczos Barna: "UDMR nu iese de la guvernare. Negocierile continuă"

Tanczos Barna: "UDMR nu iese de la guvernare. Negocierile continuă"

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, declară că UDMR nu iese de la guvernare.

Tanczos Barna: "UDMR nu iese de la guvernare. Negocierile continuă"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Silvia Preda    |    12 Iun 2023   •   22:10

UDMR nu iese de la guvernare, spune luni seara ministrul Mediului, Tanczos Barna: "Noi avem această solicitare de a reveni în cadrul protocolului agreat și de a merge mai departe în această coaliție".

"UDMR nu iese de la guvernare. Negocierile continuă. Protocolul astăzi încă este în vigoare. Vedem ce se întâmplă mâine la Cotroceni cu ocazia consultărilor”, spune Tanczos Barna.

El solicită revenirea la protocolul agreat.

"Suntem mulțumiți de domnul Ciolacu. Am avut o colaborare foarte bună ca președinte al Camerei Deputaților, suntem mulțumiți de colaborarea cu PSD, la fel de mulțumiți de colaborarea cu PNL. Varianta propusă, într-adevăr, iese din protocol.

Noi avem această solicitare de a reveni în cadrul protocolului pe care l-am agreat și de a merge mai departe în această coaliție", a mai spus Tanczos Barna.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, că dacă Uniunea pierde Ministerul Dezvoltării la rotativă nu va mai rămâne în Executiv.

"Eu am spus că fără Ministerul Dezvoltării nu putem să continuăm. Asta cunoaște și domnul Ciolacu", a mai spus Kelemen Hunor, președintele UDMR.

×
Subiecte în articol: Tanczos Barna guvernare UDMR
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close