Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu lansează atacuri dure: „Au sărit ca arşi acuzând Guvernul de abuz. Nu cred că este aşa”

Traian Băsescu lansează atacuri dure: „Au sărit ca arşi acuzând Guvernul de abuz. Nu cred că este aşa”

Traian Băsescu lansează atacuri dure: „Au sărit ca arşi acuzând Guvernul de abuz. Nu cred că este aşa”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Traian Băsescu
de S.T.    |    22 Mai 2016   •   16:49

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat atacuri dure la adresa adversarilor politici.

„Nesimţirea de a ţipa degeaba
Guvernul a emis o Ordonanţă de Urgenţă făcînd modificări importante în Codul de Procedură Penală şi în Codul Penal. Imediat, Victor Viorel Ponta, Călin Popescu Tăriceanu şi alţi parlamentari au sărit ca arşi acuzînd guvernul de abuz. Nu cred că este aşa.
De mai bine de doi ani, trebuie modificate peste 40 de articole din cele două coduri, urmare a deciziilor CCR. În tot acest timp, Parlamentul nu şi-a găsit timp să-şi îndeplinească atribuţiile constituţionale de a pune legile în acord cu deciziile CCR, mai ales că trebuia respectat şi termenul legal ca modificările să se facă în 45 zile de la publicarea deciziei CCR în Monitorul Oficial.
Şi atunci cum puteţi spune că a făcut Guvernul un abuz, cînd, de fapt, voi, parlamentarii, aţi făcut un abuz, nefăcînd la timp modificările legislative şi astfel nerespectînd legea? Tot aici intră fără drept de apel şi Nepotul lui Mihai Viteazul, zis şi Zorro”, a scris pe Facebook fostul președinte.

×
Subiecte în articol: valeriu zgonea
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close