Antena 3 CNN Politică Trandafir: Lăzăroiu a avertizat PDL să-şi păstreze tinerii politicieni. Altfel, ei vor pleca

Trandafir: Lăzăroiu a avertizat PDL să-şi păstreze tinerii politicieni. Altfel, ei vor pleca

Trandafir: Lăzăroiu a avertizat PDL să-şi păstreze tinerii politicieni. Altfel, ei vor pleca
Sursa foto: Teo Trandafir
28 Apr 2010   •   14:17

Dată deja ca plecată din PDL spre PC de către consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, proaspăta deputată de Colegiu 19, Teo Trandafir susţine că mesajul acestuia nu o viza pe ea, cât pe mai vechii colegii din PDL. În opinia lui Trandafir, consilierul prezidenţial ar fi dorit să avertizeze conducerea PDL că în cazul în care nu ştiu să-şi păstreze oamenii, aceştia vor pleca.
"Am citit şi eu ce a scris şi mi-am dat seama şi ce a spus. În lumea politică, lucrurile pe care le spui nu sunt neapărat exact ceea ce spui. Cred că consilierul prezidenţial a vrut să dea un semnal, nu către mine, ci către colegii mai vechi din partid", a susţinut Teo Trandafir.
Ea a explicat că atunci când ai o fire nărăvaşă, este destul de complicat să rămâi într-o combinaţie politică pe care nu o mai simţi. Ori, dacă partidul te susţine, dacă vrei să faci ceva şi ai o forţă în spate care să te susţină, atunci nu ai niciun motiv să pleci, a mai afirmat Trandafir.
"În cazul în care nu vom ştii să păstrăm oamenii, ei vor pleca. Tinerii politicieni", a mai spus Teo Trandafir.
Întrebată dacă îi este teamă că, odată cu intrarea în PDL nu se va putea alinia la politica partidului, Teo Trandafir a admis că "orice om zdravăn la cap, care intră într-o structură nouă, la grădiniţă, la şcoală, la facultate, are o teamă că nu va putea sau că nu se va descurca".
Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu i-a avertizat pe democrat-liberali, în legătură cu posbilitatea ca Teo Trandafir să părăsească partidul, pentru a se orienta către conservatori, deşi deputata a exclus această ipoteză. "
Teo va pleca din PDL. Nu e o ştire, aşa cum v-aţi aşteptat. O să ziceţi că e o profeţie. Nu e nici asta. E un simplu avertisment pentru PDL, dar şi o reflecţie asupra migraţiei politice", a scris Lăzăroiu, luni, într-o postare pe un blog, arătând că Dan Voiculescu şi Cristian Popescu Piedone doresc să o atragă pe Teo Trandafir în PC.
Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close