Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, mesaj important pe Facebook. "Aș putea să depun la rândul meu acum o plângere penală"

Victor Ponta, mesaj important pe Facebook. "Aș putea să depun la rândul meu acum o plângere penală"

Victor Ponta, mesaj important pe Facebook. "Aș putea să depun la rândul meu acum o plângere penală"
10 Sep 2015   •   13:17
Victor Ponta a salutat decizia judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie prin care aceştia au respins definitiv cererea PNL de urmărire penală a premierului, Ponta precizând că politicienii trebuie să-şi rezolve problemele politice fără a se folosi de justiţie.
   

"Mă bucur pentru decizia judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - pur şi simplu au arătat încă o dată că politicienii trebuie să-şi rezolve problemele politice fără a se folosi de justiţie", a scris Victor Ponta, joi, pe pagina sa de Facebook.

Premierul a mai scris că ar putea să depună la rându-i o plângere penală pentru denunţ calomnios, dar nu va face acest lucru pentru că are "lucruri mai importante de făcut" decât să îl sanc?ioneze pe un "oarecare lider PNL Cluj".

În acelaşi context, Ponta a continuat, adăugând că "rămân" două lecţii pentru liberali, acuzându-i, totodată, de "ipocrizie şi duplicitate". 

Instanţa supremă a respins, joi, plângerea depusă de PNL Cluj împotriva soluţiei de neâncepere a urmăririi penale dispuse de Parchetul ICCJ în cazul premierului Victor Ponta, reclamat pentru abuz în serviciu întrucât nu ar fi respectat termenul organizarea alegerilor parţiale la Cluj.

Citiţi întreaga postare a premierul Victor Ponta pe Facebook:
 
Mă bucur pentru decizia judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție - pur și simplu au arătat încă o dată că...

Posted by Victor Ponta on Thursday, September 10, 2015

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Facebook PNL
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close