Antena 3 CNN RO 3.0 Achilleas Kanaris, CEO Vodafone: "Vodafone mizează pe decizii curajoase în 2024"

Achilleas Kanaris, CEO Vodafone: "Vodafone mizează pe decizii curajoase în 2024"

Achilleas Kanaris, CEO Vodafone România, a explicat, într-un interviu exclusiv pentru Antena 3 CNN, că cele 200 de milioane investite anual în modernizarea infrastructurii și a noilor tehnologii stau sub semnul întrebării după modificările fiscale făcute de Guvern.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Dec 2023   •   18:17

Achilleas Kanaris, CEO Vodafone România, a vorbit, într-un interviu exclusiv pentru Antena 3 CNN, despre măsurile fiscale luate de Guvern și ce impact au acestea în modernizarea infrastructurii și a noilor tehnologii.

”Este un lucru la care lucrăm cu autoritățile fiscale și cu Guvernul pentru a încerca să înțelegem cum se va materializa legea. Ceea ce semnalăm Guvernului este că nu toată lumea trebuie să fie tratată în același mod, să spunem, prin această lege. De pildă, companii ca noi, care investesc foarte mult pe piață.

Vodafone investește peste 200 de milioane de euro în fiecare an în modernizarea infrastructurii și a noilor tehnologii.de pe piață, iar asta este investiție directă, este investiție străină directă și mai adăugați la asta și investițiile pe care le-am făcut în trecut, de exemplu, cumpărarea UPC, acum câțiva ani, așa că trebuie să fie luate în considerare ca parte a executării legii”, a spus Achilleas Kanaris, CEO Vodafone România.

”Intenția noastră nu este de a reduce investițiile, ci de a continua să investim”

”Vestea bună este că avem un stat care ascultă, să zicem, solicitările noastre, așa că sperăm că vom găsi un compromis bun în această direcție. 

Intenția noastră nu este de a reduce investițiile, ci de a continua să investim, dar, evident, va depinde de rezultatul final al acestui dialog”, a mai spus Achilleas Kanaris, CEO Vodafone România.

×
Subiecte în articol: Achilleas Kanaris Vodafone
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close