Antena 3 CNN Actualitate Afaceri cu buletine de Bucureşti. În acte, sute de basarabeni trăiesc la aceeaşi adresă

Afaceri cu buletine de Bucureşti. În acte, sute de basarabeni trăiesc la aceeaşi adresă

Afaceri cu buletine de Bucureşti. În acte, sute de basarabeni trăiesc la aceeaşi adresă
03 Sep 2011   •   10:45

Buletinul de Bucureşti a devenit o afacere profitabilă pentru mai mulţi proprietari de case şi apartamente din capitală. Oamenii scot zeci de mii de euro de la basarabenii pe care ii iau în spaţiu şi care vor acte de identitate. Totul se face aproape la vedere, pentru că legea pasează problema de la o instituţie la alta. Aşa s-a ajuns ca la unele adrese din Bucureşti să locuiască, pe hârtie, chiar şi câteva sute de basarabeni.

 


Dacă nu ştii cine îţi poate face buletin de Bucureşti sau care-i preţul pieţei, agentul de pază de la Evidenţa Persoanelor numărul 5, din sectorul 3, are toate răspunsurile.

Tariful diferă de la proprietar la proprietar. Ca şi numărul celor luaţi în spaţiu. Înţelegerea se parafează chiar în casa cu pricina.

Proprietarii nici măcar nu se feresc să vorbească despre afacere.
 
Singurul care ar putea interveni ar fi Fiscul. Având în vedere că orice venituri obţinute trebuie să apară în declaraţie de avere. Altfel, vorbim de evaziune. Dar ei au nevoie de o sesizare de la poliţie, iar poliţia aşteaptă să vină termenul limită pentru depunerea declaraţiilor.

În tot acest timp, în sectorul 3, campion în afacerea cu buletine de Bucureşti, numărul locuitorilor creşte în continuare. La următoarele alegeri va fi nevoie de multă hârtie pentru tipărirea listelor cu votanţi.

×
Subiecte în articol: romani apartamente case afaceri camera ascunsa
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close