Antena 3 CNN Actualitate Crin Antonescu, despre campania "Copiii nu sunt invizibili": Dramatismul e că nici măcar nu suntem conştienţi de existenţa unor asemenea situaţii

Crin Antonescu, despre campania "Copiii nu sunt invizibili": Dramatismul e că nici măcar nu suntem conştienţi de existenţa unor asemenea situaţii

Crin Antonescu, despre campania "Copiii nu sunt invizibili": Dramatismul e că nici măcar nu suntem conştienţi de existenţa unor asemenea situaţii
29 Mai 2013   •   22:41

Crin Antonescu a vorbit, în cadrul Ediţiei Speciale de la Antena 3, despre campania „Copiii nu sunt invizibili” .

Ceea ce vedem este cât de slab este statul român, altfel obez (...) Este un stat incapabil să ştie măcar că aşa ceva se întâmplă, dacă nu apare o anchetă excepţională de presă” a declarat politicianul .

Faptul că aceste situaţii se moştenesc nu este o scuză. (...) Dramatismul stă în faptul că nici măcar nu suntem conştienţi de existenţa unor asemenea situaţii”, a mai spus Crin Antonescu.


Sute de mii de copii din România sunt copii nevăzuţi. Sunt copii care nu au niciun act de identitate. Ei nu există pentru statul român, deşi trăiesc alături de noi şi sunt viitorul nostru. Antena 3 şi Observatorul vă propun să îi cunoaşteţi. Şi, împreună, să le întindem o mână.

Observator şi Antena 3 vor construi, împreună cu autorităţile locale din Giurgiu, o primă locuinţă în regim de centru de zi ridicată cu voluntari, jurnalişti, ONG-uri şi companii care oferă bunuri şi servicii gratuit, pentru un scop nobil.

Startul ridicării acestui centru de zi va fi pe 1 iunie, de ziua copilului. E un demers ambiţios, la care vor lua parte vedetele Observator şi Antena 3.


 

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Editie Speciala
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close