Antena 3 CNN Actualitate Surse: Boldea se ascunde în staţiunea egipteană Sharm el-Sheikh. Fratele cel mic şi tatăl deputatului, urmăriţi penal pentru spălare de bani

Surse: Boldea se ascunde în staţiunea egipteană Sharm el-Sheikh. Fratele cel mic şi tatăl deputatului, urmăriţi penal pentru spălare de bani

Surse: Boldea se ascunde în staţiunea egipteană Sharm el-Sheikh. Fratele cel mic şi tatăl deputatului, urmăriţi penal pentru spălare de bani
Sursa foto: Foto: www.freakingnews.com
22 Mar 2012   •   12:26

Deputatul Mihail Boldea a plecat din ţară de sâmbătă şi încă NU a fost dat în urmărire internaţională,. după cinci zile. Chiar şeful DIICOT a anunţat că parlamentarul a reuşit să plece din ţară din cauza unor scăpări legislative.

Anchetatorii nu au cerut interdicţia de a părăsi ţara pe motiv că nu sunt permise de lege două măsuri preventive în acelaşi timp, iar ei ceruseră deja aviz Parlamentului pentru reţinere şi arestare. Boldea anunţase încă de vineri seara că vrea să plece din ţară, dar declaraţiile lui n-au alarmat pe nimeni, se pare. Tatăl lui Boldea este audiat la această oră de procurori.


Update 15,40 - Fratele lui Mihail Boldea a intrat în direct la Antena 3, dar nu a vrut să confirme faptul că acesta s-ar afla în Egipt, şi a refuzat să dea orice fel de informaţie despre fratele său.


Instanţa supremă judecă astăzi cererea procurorilor de arestare în lipsă a deputatului. Dacă magistraţii vor admite cererea, deputatul va fi dat în urmărire internaţională.

Mihail Boldea era un expert în falsificarea actelor oficiale şi a hotărârilor judecătoreşti, ceea ce l-a ajutat să câştige sute de mii de euro, spun procurorii.

Înşelătoriile au început cu şase ani în urmă, când Boldea era încă membru al PDL. În timp, a creat în jurul lui o adevărată reţea care s-a specializat în spălarea de bani.

Vezi fotografii din vacanţele exotice ale deputatului Mihail Boldea





×
Subiecte în articol: mihail boldea descinderi DIICOT
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close