Antena 3 CNN Actualitate DNA cere arestarea preventivă a deputatului Alin Trăşculescu. În dosar apare și Elena Udrea

DNA cere arestarea preventivă a deputatului Alin Trăşculescu. În dosar apare și Elena Udrea

DNA cere arestarea preventivă a deputatului Alin Trăşculescu. În dosar apare și Elena Udrea
de S.T.    |    13 Noi 2012   •   17:44
Update 19:15- Preşedintele Camerei Deputaţilor ,Valeriu Zgonea, a declarat că a primit adresa de la MJ prin care Parchetul de pe lângă ICCJ, precum şi DNA - Secţia de combatere a corupţiei, solicită Camerei încuviinţarea arestării preventive a deputatului Alin Trăşculescu.

Zgonea a precizat că Biroul Permanent va primi cererea Ministerului Justiţiei în şedinţa de miercuri, acesta urmând să sesizeze Comisia juridică a Camerei, care are la dispoziţie cinci zile pentru a elabora un raport asupra acestei cereri, informează Mediafax.

Update 19:05-
Ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, a transmis marţi preşedintelui Camerei Deputaţilor cererea de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Alin Trăşculescu, formulată de Direcţia Naţională Anticorupţie.

Update 18:20- În dosarul Trăşculescu apare şi Elena Udrea, o înregistrare cu fostul ministru al Turismului fiind găsită după ce procurorii au verificat telefonul lui Marian Calotă, potrivit referatului DNA.

Şeful Direcţiei Naţionale Anticorupţie a cerut, marţi după-amiază, Ministerului Justiţiei să solicite Parlamentului arestarea deputatului Alin Trăşculescu.

Acesta este cercetat pentru trafic de influenţă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la spălare de bani.

Trăşculescu, reţinut sâmbătă de procurorii anticorupţie, a fost eliberat luni dimineaţă din arestul Poliţiei Capitalei, după ce a expirat ordonanţa emisă pe numele lui. Acesta avea interdicţie să părăsească ţara.

În acelaşi dosar a fost reţinut şi complicele lui Trăşculescu, Marian Valeriu Calotă, asociat şi administrator al SC Maryna Exclusiv SRL, după ce a fost prins în flagrant delict când lua 50.000 de lei, bani pe care urma să îi dea lui Trăşculescu.

Complicele deputatului PDL va sta în arest umătoarele 29 de zile, dacă magistraţii ICCJ nu îl vor pune în libertate la recurs.

PDL l-a numit pe Gabriel Postolache, primar în comuna Ţifeşti, preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a partidului din Vrancea, în locul lui Alin Trăşculescu.





×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close