Antena 3 CNN Actualitate Dumitru Bucşaru, un afacerist apropiat de Traian Băsescu, în arest la domiciliu

Dumitru Bucşaru, un afacerist apropiat de Traian Băsescu, în arest la domiciliu

Dumitru Bucşaru, un afacerist apropiat de Traian Băsescu, în arest la domiciliu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    07 Mar 2015   •   00:40

Dumitru Bucşaru, un alt afacerist apropiat de fostul preşedinte Traian Băsescu, a fost plasat în arest la domiciliu la cererea procurorilor DNA, după ce ieri a fost reţinut pentru 24 de ore. Aceştia îl acuză de bancrută frauduloasă şi distrugere, prejudiciul fiind estimat la 1,5 milioane de lei.

Despre relaţia milionarului cu Traian Băsescu s-a aflat în 2005, când a apărut în presă un memoriu al lui Bucşaru în care-i spunea preşedintelui ce probleme are să recupereze bani de la CFR.

Băsescu i-a trimis ministrului Transporturilor o notă în care-i cerea să analizeze situaţia. Surpriză sau nu, liantul dintre Băsescu şi Bucşaru a fost tot Elena Udrea, şefa cancelariei prezidenţiale în aprilie 2005. Udrea era avocatul lui Dumitru Bucşaru, fapt pe care l-a recunoscut într-o discuţie telefonică cu Mircea Badea, realizatorul emisiunii În gura presei, de la Antena 3. 

 
Încă un element de legătură între familia Udrea - Cocos şi afaceristul Bucşaru este fiul lui Dorin Cocoş din prima căsătorie. Alin Cocoş a jucat la Unirea Urziceni, echipă patronată de Bucşaru. 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close