Antena 3 CNN Actualitate DNA, o nouă lovitură pentru Elena Udrea. „A fost extinsă urmărirea penală pentru spălare de bani"

DNA, o nouă lovitură pentru Elena Udrea. „A fost extinsă urmărirea penală pentru spălare de bani"

DNA, o nouă lovitură pentru Elena Udrea. „A fost extinsă urmărirea penală pentru spălare de bani"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    08 Apr 2015   •   17:35
Update 17.15 - „A fost extinsă urmărirea penală pentru spălare de bani şi s-a pus în acţiune şi urmărirea penală pentru o presupusă faptă de spălare de bani, cum că presupuşii bani din presupusa faptă s-ar fi dus în campania electorală din 2012”, a declarat avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, la finalul audierii clientei sale.
 
DNA a extins urmărirea penală pe numele Elenei Udrea pentru spălare de bani, fostul ministru fiind acuzat că a luat mită mai multe sume de bani, pe care le-a transferat la PDL Bucureşti, sub aparenţa unor contracte de donaţie fictive, întocmite pentru a disimula originea infracţională a banilor.

Extinderea urmăririi penale a fost dispusă atât în cazul Elenei Udrea, cât şi în ceea ce îl priveşte pe Tudor Breazu, sub acuzaţia de spălare de bani, în dosarul cunoscut sub numele de "Gala Bute".

După audieri, Elena Udrea a fost dusă înapoi în arest cu duba. 

Elena Udrea a fost audiată timp de mai multe ore la DNA în dosarul Gala Bute, în care procurorii i-au mai pus în cârcă o nouă acuzaţie: spălare de bani. O parte din şpaga primită de Udrea ar fi ajuns la PDL. Dimineaţă a fost coadă la propriu la DNA. Gabriel Sandu, Alin şi Dorin Cocoş au fost cu toţii chemaţi la audieri. Există şi informaţia pe surse că Udrea ar fi fost confruntată cu fostul soţ.

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea spalare de bani gala BUte
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close