Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere: Procuror DIICOT Giurgiu, vacanţă în străinătate cu traficantul pe care îl ancheta

Exces de putere: Procuror DIICOT Giurgiu, vacanţă în străinătate cu traficantul pe care îl ancheta

Exces de putere: Procuror DIICOT Giurgiu, vacanţă în străinătate cu traficantul pe care îl ancheta
06 Apr 2013   •   19:38

Oana Stancu a prezentat în ediţia de sâmbătă a emisiunii "Exces de putere", de la Antena 3, cazul unui procuror din Giurgiu care a plecat în vacanţă împreună cu traficantul de persoane pe care îl ancheta.

Este vorba despre procurorul Aurelian Filip, şeful Biroului Crimă Organizată şi Antidrog Giurgiu, care a petrecut Revelionul în Elveţia, în 2005, împreună cu un traficant de persoane pe care îl ancheta încă din 2003.

Ce legătură există între interlopul "Abureală" şi procurorul pe care Ponta îl voia adjunct la DNA, Călin Nistor


Traficantul, pe numele său Costel Popa, zis "Abureala", a serbat Revelionul în Elveţia şi împreună cu procurorul militar Niculea Coteanu, plus un partener de "afaceri" al lui "Abureala", Daniel Dinca.

Procurorul Aurelian Filip a confirmat faptul că şi-a petrecut Revelionul împreună cu un învinuit pe care l-a avut sub anchetă însă a declarat că vacanţa nu a influenţat în nici un fel datele din dosar. 

"Cauza a fost prin mai multe parti, a ajuns si la mine dar am solicitat sa mi se ia. Nu am acum datele la dispozitie, dar, daca am dat vreo solutie in acel dosar, a fost aceea de abtinere. Acea iesire in afara impreuna cu Costel Popa a fost o intamplare, nu am fost numai noi doi. Intre noi nu exista o relatie de prietenie", a declarat procurorul, citat de gândul.info.



×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close