Antena 3 CNN Actualitate Gică Popescu: Sunt nevinovat! M-am luptat ca să fiu cineva. Îmi vine să urlu

Gică Popescu: Sunt nevinovat! M-am luptat ca să fiu cineva. Îmi vine să urlu

Gică Popescu:  Sunt nevinovat! M-am luptat ca să fiu cineva. Îmi vine să urlu
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    16 Noi 2012   •   22:36

FC Barcelona a devenit un mit. Un român a fost căpitanul acestui fenomen social. Plecat din Calafat, Gică Popescu şi-a propus să cucerească lumea. Fotbalistic, a făcut-o cu vârf şi îndesat. A câştigat cupe europene, atât cu Barcelona, cât şi cu Galatasaray, a dat mâna cu Regele Spaniei şi a fost ovaţionat în picioare de 90.000 de fani.

Gică Popescu, baciul generaţiei de aur al fotbalului românesc, a răspuns invitaţiei lui Victor Ciutacu de a participa la emisiunea "Vorbe Grele".

Revenit în prim plan odată cu sentinţa din dosarul transferurilor, Gică Popescu a vorbit, în direct, la Antena 3, despre evenimentele din viaţa sa.

"M-am luptat ca să fiu cineva. Îmi doream să fiu cel mai bun şi nu a fost uşor să ajung acolo(...). Am ţinut enorm ca să fiu un exemplu pentru copiii mei", a spus Gică Popescu.

Fostul fotbalist al echipei naţionale de fotbal a României, Gheorghe Popescu, a fost condamnat, în “Dosarul Transferurilor”, la trei ani de închisoare cu suspendare şi interzicerea unor drepturi timp de doi ani, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi evaziune fiscală.

Gică Popescu speră ca această decizie a Curţii de Apel să se schimbe pentru a nu-i fi afectată imaginea.

"Eu sunt nevinovat! E foarte greu. Tot ce am clădit în 20 ani de zile de sacrificii, într-o singură zi, s-a năruit. Am momente în care îmi vine să mă urc pe casă şi să urlu. Sunt momente de neputinţă", a spus fostul căpitan al Barcelonei, vineri seară, la Antena 3.

"M-au sunat oameni importanţi din fotbal, de la Barcelona, erau şocaţi, au crezut că voi fi închis. Nu ştiau că e doar cu suspendare. Nu ştiu nici ce să le mai explic copiilor mei, asta a fost cel mai greu", a mai spus Gică Popescu.

"Este foarte greu de şters cu buretele tot ce s-a întâmplat în anii de când a început procesul, dar asta este, respectăm decizia, dar sperăm că lucrurile se vor îndrepta", declara fostul mare fotbalist în urmă cu câteva zile.


Urmăreşte AICI întreaga ediţie specială "Vorbe Grele cu Victor Ciutacu", la Antena 3.





×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close