Antena 3 CNN Actualitate Incendiul de la hotelul din Vitan a fost stins

Incendiul de la hotelul din Vitan a fost stins

Incendiul de la hotelul din Vitan a fost stins
08 Iun 2007   •   18:19

Incendiul care a cuprins faţada unui hotel în construcţie de pe şoseaua Vitan Bârzeşti din Capitală a fost stins de către echipajele pompierilor, după aproximativ două ore de intervenţie. Flăcările au izbucnit din cauza unor operaţiuni de sudură cuprins o latură a clădirii şi au distrus pereţii exteriori. Pagubele produse de incendiu nu au putut fi încă estimate.

Potrivit şefului Secţiei 26 Poliţie, comisarul şef Vasile Toma, la scurt timp de la începerea incendiului, un muncitor speriat de amploarea flăcărilor a sărit pe geam de la etajul unu al imobilului, suferind un traumatism toraco-abdominal.

Hotelul se află în apropierea Târgului de maşini Vitan. Hotelul aparţinea fraţilor Negoiţă, construcţia impresionantă urma să aibă 11 etaje şi aproximativ 1.200 de camere. Traficul în zona Vitan a fost deviat, un sens de circulaţie fiind blocat.

Fraţii Negoiţă au experienţă pe piaţa hotelieră din România. Ei mai au două hoteluri în Bucureşti, unul în Otopeni, iar altul pe lângă piaţa Traian. Unitatea din Otopeni are un grad de ocupare de aproape 80%, iar cea de lângă Hala Traian se apropie de 40%.

În toată Europa mai există doar patru hoteluri a căror capacitate depaşeşte 1.000 de camere. Acestea sunt la Moscova, Berlin, Londra şi Kiev. Cele mai numeroase hoteluri de peste 1.000 de camere se află în Las Vegas , fiind vorba de hoteluri aferente cazinourilor, dar cel mai mare hotel din lume se află în Malaiezia şi are 6300 de camere.

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close