Antena 3 CNN Actualitate Mama Elodiei: Nu mi se pare normal ca nepotul meu să crească într-o casă de criminali

Mama Elodiei: Nu mi se pare normal ca nepotul meu să crească într-o casă de criminali

Mama Elodiei: Nu mi se pare normal ca nepotul meu să crească într-o casă de criminali
Sursa foto: Foto: Mediafax
05 Dec 2012   •   18:37

Mama Elodiei Ghinescu a declarat astăzi că decizia în cazul poliţistului Cristian Cioacă este dreaptă, chiar dacă vine după 5 ani şi că nepotul ei nu ar trebui să crească într-o familie de criminali.

"Deocamdată mi se pare o decizie dreaptă. Dar să vedem ce se va mai întâmpla pe parcurs", a declarat Emilia Ghinescu.

De asemenea, femeia a menţionat că nu a mai vorbit cu nepotul ei, Patrick, de aproximativ 3 ani, deoarece poliţistul a mai lasat-o să ia legătura cu el.

"Când îl tot sunam şi îl rugam să ne lase să vedem copilul, ne spunea «Nu mai veniţi, că veniţi degeaba»", a spus femeia.

"El (Cristian Cioacă - n.r.) trebuia să se gândească la copil atunci când i-a omorât mama. Trebuia să se gândească ce se va alege cu el şi cum va creşte el cu gândul acesta", a adăugat Emilia Ghinescu, spunând că nu ştie dacă va cere custodia copilului.

"În acelaşi timp în care mă suna pe mine şi plângea la telefon, ca să mă impresioneze, prefăcut, stătea la aeroport cu un buchet de trandafiri în braţe aşteptându-şi fosta amantă".

Poliţistul Cristian Cioacă, principalul suspect în uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, dată dispărută din luna septembrie 2007, a fost arestat, miercuri după-amiază, de Curtea de Apel Bucureşti, care a admis recursul procurorilor faţă de cercetarea sa în libertate, hotărâtă de Tribunal Bucureşti.

×
Subiecte în articol: Cristian Cioaca
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close