Antena 3 CNN Actualitate Mariana Câmpeanu, la Sinteza zilei: NU am niciun motiv să îmi dau demisia. Nu am putut fi atacată cu nimic şi atunci mi-au atacat familia

Mariana Câmpeanu, la Sinteza zilei: NU am niciun motiv să îmi dau demisia. Nu am putut fi atacată cu nimic şi atunci mi-au atacat familia

Mariana Câmpeanu, la Sinteza zilei: NU am niciun motiv să îmi dau demisia. Nu am putut fi atacată cu nimic şi atunci mi-au atacat familia
20 Feb 2014   •   22:14

Ministrul Mariana Câmpeanu a declarat, în ediţia de joi a emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3, că nu are nici un motiv pentru care să îşi dea demisia din fruntea Ministerului Muncii, în condiţiile în care nu a făcut nicio ilegalitate.

Ministrul Muncii a declarat că a avut discuţii cu preşedintele PNL, Crin Antonescu şi cu premierul Victor Ponta, cu privire la acest aspect, fără să i se ceară să îşi dea de demisia.

Mariana Câmpeanu a afirmat însă că, în urma publicării materialului de presă despre pensionarea soţului său, a fost supusă la o presiune psihică care i-a lăsat senzaţia că "o să cad şi eu jos".

"La un moment dat nu mai rezişti. Şi exact cu această problemă am fost la domnul Antonescu. Simt că fizic şi psihic nu mai pot să muncesc", a adăugat ministrul Muncii.

Traian Băsescu cere DEMISIA ministrului Mariana Câmpeanu

Ministrul a explicat, la Antena 3, care este condiţia soţului său şi modul în care s-a făcut pensionarea acestuia.

"Soţul meu este o persoană care suferă de nişte afecţiuni foarte grave, care evoluează în timp. A fost timp de trei ani într-o luptă pentru viaţă. A avut cancer, a fost operat, a fost iradiat şi chimio-tratat; (...), avea ameţeli, dureri de cap, nu se scula din pat", a afirmat Mariana Câmpeanu.

"Nu am putut fi atacată cu nimic şi atunci mi-au atacat familia. Simt că se doreşte să ajung la DNA", a mai afirmat ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu.



×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close