Antena 3 CNN Actualitate Mariana Câmpeanu este acuzată că i-ar fi dat soţului pensie şi indemnizaţie de însoţitor, în condiţii suspecte

Mariana Câmpeanu este acuzată că i-ar fi dat soţului pensie şi indemnizaţie de însoţitor, în condiţii suspecte

Mariana Câmpeanu este acuzată că i-ar fi dat soţului pensie şi indemnizaţie de însoţitor, în condiţii suspecte
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    19 Feb 2014   •   18:44

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu este acuzată că i-ar fi dat soţului pensie şi indemnizaţie de însoţitor, în condiţii suspecte.

Potrivit Mediafax, în 2005, pe vremea când la conducere Casei de Pensii Ilfov se afla Mariana Câmpeanu, soţul acesteia ar fi primit pensie și indemnizaţie de însoţitor ca urmare a încadrării în gradul I de invaliditate. Asta deşi beneficiarul nu locuia în Ilfov, ci în Bucureşti, iar dosarul medical conţine o serie de nereguli.

Decizie medicală pentru încadrarea ca invalid nu are decât o semnătură, deşi sunt necesare alte două, iar rubrica diagnostic clinic conţine o serie de formulări destul de generale.

Potrivit sursei citate, numai din indemnizaţia pentru însoţitor pe care o primeşte odată cu pensia din 2005 şi până în prezent, soţul Marianei Câmpeanu a încasat suma de 54.184 de lei.

Citeşte şi:

Mii de ajutoare sociale, acordate ilegal de Ministerul Muncii. Au fost efectuate plăţi eronate în valoare de peste 6 milioane de euro
 

×
Subiecte în articol: Mariana Campeanu Ministrul Muncii pensie
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close