Antena 3 CNN Actualitate Marie Jeanne Ion, la "News Magazine": Aştept să văd ce face justiţia. Curiozitatea mea e la fel de mare ca a voastră

Marie Jeanne Ion, la "News Magazine": Aştept să văd ce face justiţia. Curiozitatea mea e la fel de mare ca a voastră

Marie Jeanne Ion, la "News Magazine": Aştept să văd ce face justiţia. Curiozitatea mea e la fel de mare ca a voastră
04 Apr 2015   •   10:36

"Am ales să privesc totul cu reţinere", a afirmat Marie Jeanne Ion, jurnalista răpită în Irak în anul 2005, într-o intervenţie telefonică la "News Magazine", unde a comentat arestarea preventivă a lui Mohammad Yassin, omul pe care Traian Băsescu l-a desemnat personal să negocieze eliberarea jurnaliştilor.

Marie Jeanne Ion a vorbit, la Antena 3, despre momentul răpirii dar şi despre valul de scenarii care au apărut imediat după reîntoarcerea lor în ţară, arătând că are motive să creadă că justiţia din România va face lumină în acest dosar.

"Aştept să văd ce face justiţia. Curiozitatea mea e la fel de mare ca a voastră. (...) Acel dosar e secretizat, datele nu se cunosc. Jurnalist fiind, am ales să privesc lucrurile astea cu reţinere. Să iau lucrurile care vin din surse autorizate", a spus Marie Jeanne Ion.

Întrebată dacă la momentul eliberării avea la cunoştinţă că Mohammad Yassin a fost cel care le-a negociat libertatea, jurnalista a negat categoric.

"Eram nişte oameni care ieşiseră dintr-o gaură în pământ. (...) Trăisem nişte momente înfiorătoare. Este imposibil pentru cineva să proceseze informaţia că în spatele întregii poveşti s-ar afla cine ştie ce aranjament", a mai spus Marie Jeanne.

×
Subiecte în articol: News Magazine Andreea Stroe
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close