Antena 3 CNN Actualitate Marşul Noii Drepte, învins de ploaie. Pancarte şi scandări împotriva homosexualilor

Marşul Noii Drepte, învins de ploaie. Pancarte şi scandări împotriva homosexualilor

Marşul Noii Drepte, învins de ploaie. Pancarte şi scandări împotriva homosexualilor
Sursa foto: Noua Dreapta a protestat fata de comunitatea gay
22 Mai 2010   •   15:32
ANTENA3.RO EXCLUSIV ONLINE Sâmbătă, 22 mai 2010, ora 10:00. Piaţa George Enescu din Capitală se umple încet-încet de tineri, reprezentanţi ai organizaţiei "Noua Dreaptă", dar şi de ploaie, care i-a însoţit pe cei prezenţi toată ziua, în rafale. Îmbrăcaţi în culori închise sau de camuflaj, cu bocanci ca pe front, aranjaţi ca la armată şi dotaţi cu portavoce, steaguri aliniate milităreşte şi pancarte contra comunităţii gay, cei aproape 150 de oameni au început în jurul orei 11:45 să mărşăluiască pe Calea Victoriei către ţinta finală, Dealul Mitropoliei, pentru a ajunge la inima bisericii.

Antena3.ro vă prezintă un fotoreportaj de la marşul organizaţiei naţionaliste "Noua Dreaptă", care a militat trei ore împotriva relaţiilor homosexuale.

După ce, în jurul orei 11:00, s-au instalat în Piaţa George Enescu din Bucureşti, cunoscută ca Piaţa Revoluţiei, cei aproape 150 de tineri ai Noii drepte s-au aliniat împreună cu pancartele şi steagurile reprezentative ale organizaţiei, inscripţionate cu crucea celtică şi au început vocalizele pentru Marşul Normalităţii, prin scandări ca "România nu-i Sodoma" sau "România nu tolerează poponarii".

Anul acesta, faţă de anul trecut, ei au venit cu o noutate, anume inscripţionarea pe un banner lung de zeci de metri a Psalmului 1 din Biblie: ?Fericit bărbatul, care n-a umblat în sfatul necredincioşilor şi în calea păcătoşilor nu a stat şi pe scaunul hulitorilor n-a şezut?.










Ţineau ţanţos în mână pancarte cu mesajele "Nu căsătoriilor şi adopţiilor homosexuale", ?Sponsorii Gay Fest = investitori depravaţi ai naţiunii? sau imagini care înfăţişau o femeie care ţine în braţe un copil şi doi homosexuali în poziţii sexuale, pe care scria ?România are nevoie de copii, nu de homosexuali?.














De asemenea, cei de la Noua Dreaptă şi-au actualizat scandările la situaţia economică din România şi au inscripţionat pe pancarte lozinci de genul ?Românii se zbat în sărăcie şi homosexualii se destrăbălează, ruşine?.

Când au plecat spre traseul cunoscut deja de câţiva ani, respectiv Ateneul Român - Calea Victoriei ? Splaiul Independenţei - Dealul Mitropoliei (Piaţa Unirii), tinerii îndârjiţi au pus pe post de conducător al şirului indian o maşină, în care s-au înghesuit câţiva adepţi ai Noii Drepte şi o boxă mare, pe care au aranjat-o în portbagaj.







Apoi, ei au prins de capete un steag imens al României, gest pe care îl fac de obicei membri comunităţii gay, în timpul Marşului Diversităţii şi au pornit voioşi, dar încrâncenaţi, pe traseu, însoţiţi de jandarmi şi poliţişti.
















Tinerii care strigau îndârjit împotriva homosexualilor, lesbienelor sau a altor minorităţi sexuale au declanşat un război verbal când au ajuns în faţa Mitropoliei. Un membru al Noii Drepte a ţinut în ploaia care turna de zor un discurs contra comunităţii gay şi a precizat că homosexualitatea este o boală psihică, tratabilă în clinicile din SUA sau Austria.







De asemenea, el a ţinut să precizeze că vina o are Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, pentru că a permis homosexualilor să se manifeste în public şi că bărbatul nu poate fi întreg fără femeie şi invers.














Marşul tinerilor din organizaţia Noua Dreaptă a ţinut până la orele 13.30, când, alungaţi de ploaia puternică din Capitală, ei s-au retras, împreună cu steagul imens al României, pe care l-au ţinut în continuare în mâini.








Vezi cum s-a desfăşurat marşul pentru diversitate organizat de reprezentanţii comunităţii gay


Antena3.ro


×
Subiecte în articol: mars Noua Dreapta protest gay
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close