Antena 3 CNN Actualitate Misterul avionului de pasageri prăbuşit în decembrie 1989, dezlegat „În Premieră cu Carmen Avram”

Misterul avionului de pasageri prăbuşit în decembrie 1989, dezlegat „În Premieră cu Carmen Avram”

Misterul avionului de pasageri prăbuşit în decembrie 1989, dezlegat „În Premieră cu Carmen Avram”
28 Apr 2013   •   22:17
Puţini sunt cei care ştiu că o tragedie aviatică s-a produs în timpul Revoluţiei din România. Rudele supravieţuitorilor au fost ameninţate cu atâta violenţă în anii de după accident, încât şi astăzi se tem să vorbească. Rezultatul anchetei a fost plin de neadevăruri, iar dosarul, evident, a fost făcut pierdut.

Pe 28 decembrie 1989, un avion Tarom a decolat de pe Aeroportul Otopeni, deşi era interdicţie aeriană. Iar la bord erau, nu se ştie de ce, şase membri ai echipajului, deşi nu duceau decât un singur pasager.


VEZI ÎNREGISTRAREA COMPLETĂ A EMISIUNII "ÎN PREMIERĂ"


Pasagerul a fost ales, potrivit martorilor, dintr-o mulţime de călători care doreau să părăsească România. Pasagerul era un jurnalist britanic, care ducea cu el imagini din locuri cheie din Bucureşti.


Aflaţi în materialele video de mai jos de ce accidentul, în care au pierit şapte oameni, a fost ţinut secret şi, mai ales, de ce s-a minţit atât de mult în anchetă.



×
Subiecte în articol: In premiera accident aviatic carmen avram
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close