Antena 3 CNN Actualitate Noi imagini din blocul devastat de explozie, în Călăraşi

Noi imagini din blocul devastat de explozie, în Călăraşi

Noi imagini din blocul devastat de explozie, în Călăraşi
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    27 Dec 2013   •   17:27

Antena 3 vă prezintă noi imagini impresionante din blocul distrus de explozie la Călăraşi, chiar în prima zi de Crăciun.

Proprietarii au venit astăzi în apartamentele devastate să mai recupereze ce pot. Practic, din imagini se vede clar că pereţii au fost raşi pur şi simplu de suflul exploziei, iar proprietarii şi cei care le dau o mână de ajutor încearcă să identifice obiecte ce mai pot fi recuperate din mormanele de moloz. Este vorba de 14 apartamente afectate de deflagraţie.

Între timp, starea bărbatului în apartamentul căruia s-a produs explozia din Călăraşi este din ce în ce mai gravă. Medicii spun că sănătatea lui s-a degradat în ultimele ore.

Victor Avădanei este în comă, după ce a suferit arsuri profunde. Pentru apartamentul său, acum distrus de deflagraţie, începuse o procedură de executare silită. Bărbatul făcuse un credit pe care îl girase cu apartamentul, dar nu l-a mai rambursat.

În urma deflagraţiei din seara de Crăciun, o persoană a murit, alte şase sunt rănite şi 14 familii au rămas pe drumuri, după ce explozia le-a devastat locuinţele.

Antena 3 a reuşit să obţină în exclusivitate primele imagini din interiorul blocului devastat de explozia de la Călăraşi.

Răsturnare de situaţie în cazul exploziei de la Călăraşi. Se ştia că va avea loc o explozie

×
Subiecte în articol: explozie Calarasi
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close