Antena 3 CNN Actualitate O armă de vânătoare, găsită în şcoala din Bărbuleşti, localitate unde a fost împuşcat mortal un interlop

O armă de vânătoare, găsită în şcoala din Bărbuleşti, localitate unde a fost împuşcat mortal un interlop

O armă de vânătoare, găsită în şcoala din Bărbuleşti, localitate unde a fost împuşcat mortal un interlop
Sursa foto: Foto: ecomagazin.ro
de M.Z.    |    03 Ian 2012   •   11:02

Poliţiştii au găsit, marţi, o armă de vânătoare ascunsă în şcoala din localitatea Bărbuleşti, Ialomiţa. Oamenii legii urmează să stabilească dacă arma a fost folosită în conflictul de duminică seară soldat cu moartea unei persoane şi rănirea altor patru.

Arma de vânătoare a fost găsită de poliţişti în zona zidului de protecţie a pârâului Sărata din Bărbuleşti, în spatele şcolii din localitate.

Principalul suspect în incidentul de duminică seara, în urma căruia un om a fost împuşcat în cap, este transportat cu o ambulanţă pentru a fi audiat. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, este internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Duminică seara, un interlop a fost împuşcat mortal la Bărbuleşti, în apropiere de Urziceni, după ce două clanuri rivale şi-au reglat conturile în stil mafiot. În urma incidentului, o femeie a fost târâtă cu o maşină, iar alte două persoane au ajuns la spital cu răni grave.

Bărbatul a fost împuşcat cu o puşcă de vânătoare. El a fost dus la spitalul din Urziceni, însă a murit înainte ca medicii să poată face ceva. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, avea nouă copii.

Primele cercetări ale procurorilor de la Parchetul Tribunalului Ialomiţa arătau că incidentul a început în momentul în care copiii din cele două grupuri s-au certat pe stradă, iar între părinţii acestora a izbucnit apoi un scandal. În conflict s-au folosit arme de foc şi obiecte contondente.

Comuna Bărbuleşti este cunoscută pentru scandalurile între clanurile de romi. Numai anul trecut, au avut loc cel puţin zece conflicte între clanuri.

 


×
Subiecte în articol: şcoală
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close