Antena 3 CNN Actualitate Pedepsiţi cu bestialitate pentru un pix: Un bărbat din Vaslui şi-a obligat copiii să se dea cu capul de pereţi

Pedepsiţi cu bestialitate pentru un pix: Un bărbat din Vaslui şi-a obligat copiii să se dea cu capul de pereţi

Pedepsiţi cu bestialitate pentru un pix: Un bărbat din Vaslui şi-a obligat copiii să se dea cu capul de pereţi
22 Apr 2013   •   22:19

Trei copii din Vaslui au fost duşi la spital după ce tatăl lor i-a obligat să se dea cu capul de pereţi. Singura greşeală a fost că, fără voia lui, au folosit un pix să-şi facă temelele.

Când a încercat să le sară în ajutor, mama copiilor a fost şi ea bătută cu bestialitate. Iar când salvarea a venit să ia copiii, bărbatul a plâns că nu vrea să-şi piardă familia.

Plini de vânătăi şi nemâncaţi de câteva zile, cei trei fraţi au urcat în salvarea chemată de vecini. Când a auzit că i se iau copiii, tatăl bătăuş a venit şi el într-un suflet.

„E greşeala mea, recunosc. Luaţi-mă pe mine, dar lăsaţi-mi copiii! Dar cu ce v-au greşit copiii? Eu atâta zic, că doar pentru ei muncesc, nu pentru mine”, s-a plâns bărbatul.

Motivul pentru care copiii şi mama lor au ajuns în această stare este unul incredibil. „N-a găsit pixul şi a luat băieţii la bătaie, şi-a dat băieţii cu capul de pereţi. Şi pe mine m-a bătut. Pe toţi patru ne-a luat la bătaie!”, a povestit soţia îngrozită.

O învăţătoare a văzut vânătăile copiilor şi a chemat poliţia şi Protecţia Copilului. Bărbatul ştia că va avea probleme şi şi-a ameninţat din nou copii. De data asta să mintă.

În faţa poliţiştilor bărbatul a declarat că nu şi-a lovit copiii, ci doar i-a obligat să se lovească singuri cu capul de pereţi.

Copiii au ajuns la spitalul din Vaslui unde medicii le îngrijesc rănile şi le fac analize. La fel şi mama lor.

În mijlocul agitaţiei, bărbatul şi-a sunat mama plecată la muncă în străinătate. Să-i spună că apare la ştiri.

Pentru că şi-a bătut copiii şi nevasta, bărbatul ar putea ajunge la închisoare.

×
Subiecte în articol: violenta bătaie
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close