Antena 3 CNN Actualitate Percheziţii în dosarul Bercea-Băsescu. Procurorii au descins la casa fiicei lui Bercea Mondial, Gabi Anghel

Percheziţii în dosarul Bercea-Băsescu. Procurorii au descins la casa fiicei lui Bercea Mondial, Gabi Anghel

Percheziţii în dosarul Bercea-Băsescu. Procurorii au descins la casa fiicei lui Bercea Mondial, Gabi Anghel
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    10 Iul 2014   •   13:30
Procurorii din Craiova au descins, joi dimineaţă, la locuinţa unei fiice a lui Bercea Mondial, Gabriela Anghel. Aceştia caută probe în dosarul de şantaj. 
 
Pe mandatul de percheziţie emis de Curtea de Apel Craiova scrie că percheziţiile au ca scop identificarea obiectelor ce au legătură cu dosarul de şantaj, iar procurorii au căutat probe, respectiv înregistrări audio şi video ale unor discuţii relevante, se specifică în document.

Din casa fiicei lui Bercea Mondial, procurorii au ridicat două laptopuri, un telefon mobil, un card de memorie de la un alt mobil, un CD şi MP3.

Citiţi şi Un nou dosar pentru "Băsică", fiul lui Bercea. Florin Anghel, acuzat de cumpărare de influenţă

 
Fratele preşedintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot.
 
Anchetatorii susţin că, în schimbul banilor, Mircea Băsescu ar fi promis că va interveni la judecători să dispună fie condamnarea lui Bercea Mondial la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate.

Pe 20 iunie, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.

Rudele clanului Bercea, scoase din minţi. Fratele lui Bercea Mondial, Amar Generalu', a fost şi el arestat
.
 

×
Subiecte în articol: perchezitii mircea basescu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close